Álmomban már láttalak..! - BMW X6 XDRIVE40i

Gondolnád, hogy az ember nem csak egy másik személybe, de egy autóba is képes beleszeretni?

Az első látásra szerelem nem csupán a romantikus filmek privilégiuma. Engedd meg, hogy bemutassam neked azt a csodát, amely az álmaimban már régóta birizgálja a fantáziámat:

BMW X6 XDRIVE40i-t - egy igazi álomautó!

Már gyermekkorunkban a legvadabb álmainkban repesztünk álomautókkal, és nemcsak a fiúk, hanem a lányok is részesei ennek az álmodozásnak. A BMW X6 XDRIVE40i pontosan az a kategória, amely képes megbabonázni bárkit az első pillantásra. Azok számára, akiket megérint a minőség és a luxus, ez az autó nem csak egy jármű, hanem a megbízhatóság, az anyaghasználat és az utazási komfort csúcspontja.

A prémium kategória élharcosa, a BMW X6 XDRIVE40i olyan egyedi jellemzőkkel büszkélkedhet, mint a 22" BMW M könnyűfém keréktárcsák, az „Iconic Glow vesék”, az M-es sport csomag, a Harman/Kardon HiFi rendszer, az adaptív légrugózás, a panoráma üvegtető, és a gesztus vezérlés. Ezek az extrák azok az innovációk, amelyekkel ez az autó kiemelkedik a tömegből.

Mindent az érzékszerveidért

A technológiai fejlődés az autóiparban lehetővé teszi, hogy az újítások mindig a legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlók igényeit.

És!

Ha eddig azt gondoltad, hogy egy ilyen csodához csak hatalmas befektetéssel juthatsz hozzá, hadd oszlassam el a kétségeidet!

A Prémium Autó Magyarország VIP bérleti konstrukciójával bárki részese lehet ennek az élménynek. A havi bérleti díj, amely magába foglalja a gépjárműadót, cégautó adót, KGFB-t, Casco biztosítást, szerviz-díjat, gumiszolgáltatást, és még sok más szolgáltatást, teljes egészében költségként elszámolható. A pontos feltételekért keresd szimpatikus kollégáinkat.

Üdvözlünk a VIP Clubban!

Az tehát, hogy Neked is lehessen, nagyon vonzó vételi-, vagy bérleti konstrukcióban egy ilyen fantasztikus álomautód, ma már nem csak álom.

A mondás valóban igaz: komoly emberek, komoly autókkal járnak.

A BMW X6 XDRIVE40i pontosan erről szól.

Álmomban már láttalak, és most itt az idő, hogy valósággá váljon ez az álom.

További felmerülő kérdéseid lennének a kölcsönzéssel, autóinkkal kapcsolatban? Hívj minket bizalommal!

Kapcsolat