Autóintelligencia vs. emberi elme

Képzeld el, ha ilyen ütemben fejlődik a világ, akkor 20 év múlva milyen szempontok számítanak majd a jövő autókereskedésében?

kerekek?

motorok ereje?

gyorsulás?

Vaaaagy…..

programozott önvezetés

ír, olvas, beszél, behozza az újságot

milyen az, amikor okosan gurul az úton??

 

Ma egy különleges témát feszegetünk: vajon az autók intelligenciája felülmúlja-e az emberi agy jelenlegi képességeit? 

Különösen, ha az egyik legújabb technológiai csodáról, az új BMW X7 xDrive 40D-ről esik szó.

 

Alaphelyzetet: 

Az átlag magyar ember - ha szerencsés is - érettségiig jut el, ami összességében 12 év tanulást jelent. Ezzel szemben a BMW X7 központi agya, mint egy szuperszámítógép, képes akár ezerszer több információt feldolgozni mindössze pár másodperc alatt. Ez a fajta tanulási képesség és adaptáció mutatja meg, hogy milyen hatalmas a szakadék ember és gép között.

Az új BMW X7 xDrive 40D ebben a lajstromban már szinte nem is egy autó; hanem egy mozgó csoda, amely a legfinomabb luxus érzetét nyújtja minden tekintetben. A hatalmas, 750 literes csomagtartóval, erőteljes 2993 cm³-es motorral, ami 335 lóerős teljesítményt biztosít, és 700 Nm nyomatékot ad, valamint egy 8 fokozatú automatikus sebességváltóval rendelkezik. A 245 km/h-s végsebesség és a 6.1 másodperces gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra csúcsélményt garantál.

 

De nem csak erős, okos is! 

A BMW X7 intelligenciája lehetővé teszi, hogy akár beszélgetést is folytass vele; a vezetési asszisztensek és a mesterséges intelligencia segítségével a vezetési élmény magával ragadóbb, mint valaha. A modern megjelenés új vonalat húz az autóiparban, megmutatva, hogy a jövő itt van, és már vezet is.

Igaz. El kell ismerni. Ez az autó valóban azokra vár, akik nem elégszenek meg a középszerűvel. Az új BMW X7 xDrive 40D töménytelen extrájával, mint a legfejlettebb navigációs rendszerek, automatizált vezetési módok és kényelmi funkciók, minden vele töltött pillanatot valódi élménnyé varázsol. Ezért mondom, hogy ha még csak felhasználói szinten is, de fel kell kötni a gatyát, hogy lépést tartsunk ezen intelligens gépszörnyekkel.

 

 

Köszöntünk a jövő technológiájában

Vicces volt, amikor azt mondtuk, hogy kis lépés nekünk, nagy lépés az emberiségnek, de…., ha valóban érezni akarod a jövő ízét, és készen állsz arra, hogy egy lépést előre tegyél a technológia világában, akkor az új BMW X7 xDrive 40D a tökéletes választás számodra. 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, gyere el hozzánk, tapasztald meg személyesen, és milyen, amikor a luxus és az intelligencia egyesül az autóipar csúcsán!

Használd a VIP bérleti konstrukciót, vagy vásárold meg a Prémium Autó Magyarország kínálatából!

 

További felmerülő kérdéseid lennének a kölcsönzéssel, autóinkkal kapcsolatban? Hívj minket bizalommal!

Kapcsolat