BMW XM - über alles!

BMW XM - über alles!

Valami ilyesmi ötlet indíthatta el a márkatervezőket annak idején, amikor - látva az autópiac kitörési irányvonalait - azt a feladatot kapták, tervezzenek valami olyat, ami teljesen más, mint az eddigiek, de mégis benne van minden, amit eddig megszerettek a rajongók.

Hogyan lehet valami teljesen más, és mégis szinte ugyanolyan, mint az elődök?
Rövid válasz: hááát így!

Picit hosszabban.

Képzelj el egy rádiós kívánságműsort, amelyből a TOP 10 - legjobb zenéink slágerlistát készítik a hallgatói szavazatok alapján. Ez a projekt egyszerűen sikerre van ítélve, hiszen csak azokat tartalmazza, amelyeket a legjobban szeretik.
Mégis.
Ha a feladatok között ott szerepel, hogy legyen hivalkodó, megosztó, extravagáns, menjen szembe a trendekkel, törjön egy új utat az autóipari gondolkodásban.... rögtön más a helyzet.

Ez lett belőle.

Kell 1-2 óra, mire összeszokunk. De aztán úgy elkezd működni a dolog. Mint egy szerelem az elején. Elhatalmasodik az új dolgok bűvölete, miközben az eddigi legjobb extrák megerősítenek abban, hogy a márka megint valami brutál jót tett le az asztalra.

Sportos.

Ugyanakkor a kormányon kívül nem érzed azt, hogy sportautóban ülsz. Extrém módon kényelmes ez a 2,8 tonnás monstrum, mégis úgy viselkedik, mint egy engedelmes kisgyermek. 4 kerék kormányzás, extrém teljesítmény, és végre szimpatikus fogyasztás.
Az ergonómia tervezői is csillagos ötösre vizsgáztak, izgalmas, szemet gyönyörködtető pompa, ahol a luxus kényelmi szolgáltatások a maximumra vannak hangolva. Ha elöl kényelmes, akkor hátul elmondhatatlanul komfortos, tulajdonképpen már csak egy jakuzzi
hiányzik a wellness szolgáltatáshoz. Hatalmas terek teszik izgalmassá az utazást, amely gördülékenységéről a tökéletes futóművek gondoskodnak. Az autó rugózása mennyei, az úthibákat remekül korrigálja.

Két motor gondoskodik a rettenetes erőről. Az egyik egy villanymotor, a másik egy belsőégésű motor. A 3000-es verzióval sikerült kiküszöbölni a régi, nagyobb teljesítményű erőforrások által produkált fogyasztással kapcsolatos negatív visszajelzéseket.

A méretek hatalmasak.

Az X7 alvázára épített XM több, mint 5 méter hosszú, és kényelmesen széles. Nem hétköznapi látvány, amelyet tovább turbózhatunk, ha a megrendeléskor játszunk egy picit a színekkel. Hiszen ez a luxus autó extrém módon öltöztethető, és nem meglepő módon teszik is, akik szeretnének különbözni.

Ez a modell Amerikának és Kínának lett elsősorban tervezve, de az európai megrendelések is egyre nagyobb számokat mutatnak.

Neked is lehet egy ilyen szelíd "vadállatod". Vásárold meg, vagy keresd munkatársainkat a VIP autóbérlési feltételekért.

További felmerülő kérdéseid lennének a kölcsönzéssel, autóinkkal kapcsolatban? Hívj minket bizalommal!

Kapcsolat