Egy hétvége az Ötcsillagos luxusban – kipróbáltuk az új BMW X6-ot!

Vártam, mint a Messiást, de megérkezett. Péntek délután volt. Az álomautó, a vadonatúj BMW X6 XDRIVE40I. Gondoltam magamban, hogyan fogok elbírni egy ilyen bitang nagy paripával.. Hogyan fogok parkolni? Nem fog-e lefulladni? – na jó, ennyire azért nem volt problémás, de be kell valljam, nem sokszor lófrálok 40 milliós csodajárgányokkal.

Mondjuk a kémia azonnal megvolt, az első látásra. Aztán az összeszokás sem tartott sokáig, mert ezt az autót nagyon rám tervezték.

Ééééés jöttek az élmények, kezdjem is az elején!

Ahogy ránézel, azonnal magával ragad a 21" BMW M Könnyűfém keréktárcsák csillogása és az Iconic Glow vesék futurisztikus fénye. Ez az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy Boeing 737-es autókaszniba csomagolva!

 

Az első nap a városban telt, és minden szem ránk szegeződött. Mondjuk ezt nagyon csíptem, halkan jegyzem meg, csajozni sohasem volt könnyebb! Az M sport csomag nem csak külső megjelenésében, hanem teljesítményében is megmutatkozik. A 380 lóerős motor és az 520 Nm nyomaték olyan dinamikát ad, amitől minden előzés élménnyé válik, nagyon nehéz volt vele betartani a szabályokat, de megembereltem magam, és figyeltem a jelekre, amelyet a testem produkált az autóra. A Harman/Kardon HiFi rendszer kristálytiszta hangzása pedig a városi dzsungel zaja helyett egy koncertterembe varázsolt. Rájöttem, nincs rossz zene, csak gagyi HIFI!

A második nap a családdal kirándultunk a hegyekbe. Az adaptív légrugózásnak köszönhetően a legrosszabb utakon is úgy éreztük, mintha lebegnénk. A panoráma üvegtetőn keresztül beáramló fény és a természet látványa mindenkit lenyűgözött. Az autó gesztusvezérlése pedig igazi játékká tette az utazást – sosem volt ilyen egyszerű a hívásokat fogadni vagy a zenét váltani.

 

Ez az autó nemcsak egy üzletember elegáns választása, hanem egy család kényelmes és biztonságos társa is.

 

Az új BMW X6 XDRIVE40I minden várakozást felülmúlt, nálam csillagos 5-öst kapott, és két nap után alig akartuk visszaadni. Ha egy autó, ami mindent tud, akkor ez az!

További felmerülő kérdéseid lennének a kölcsönzéssel, autóinkkal kapcsolatban? Hívj minket bizalommal!

Kapcsolat