VIP autóbérlés – okos választás!

 

VIP autóbérlés – okos választás!

Miért vegyem meg, ha bérelhetem? – a kérdés tökéletes. A modern világban a gondolkodó emberek imádják egyszerűsíteni az életüket. Erre tökéletes megoldás a Prémium Autó Magyarország VIP autóbérlés, amely minden gondot, problémát levesz az ügyfél válláról. Nem kell vesződni a havi ügyintézéssel, csekkek befizetésével, biztosítás, szerviz, gumicsere, miegymás…

Tőkebefektetés nélkül, csüccs az új autóba!

Hogyan csinálja, hogy mindig új autóval jár, megnyerte a Lottó ötöst? – körülbelül így zajlik a szomszédok, ismerősök beszélgetése, amikor akár 3 havonta új prémium autó áll a garázsod előtt. Lássuk be, egy átlagember számára nem megszokott, hogy folyamatosan a legújabb modellek, a legszebb autók parkoljanak a háza előtt. A megoldás különben pofon egyszerű, hiszen egy jól megtervezett üzleti konstrukcióról van szó.

A Prémium Autó Magyarország VIP autóbérlési szolgáltatásával nincs szükség jelentős tőkebefektetésre, hogy élvezhesd a luxusautók nyújtotta kényelmet és presztízst. Nincs hosszú várakozási idő - nálunk folyamatosan a legújabb modellek közül választhatsz, amelyeket évente akár több alkalommal cserélhetsz.

Problémát nem veszünk pénzért!

De nem ám. Egyik ügyfelünk javasolta a minap, legyen ez a szlogenetek: „Teljes körű szolgáltatás, gondtalan autóbérlés!” Valóban. Mindenre figyelünk helyetted! A szolgáltatás tartalmazza a teljes körű biztosítást, CASCO-t, valamint a gépjárműadó, súlyadó, cégautó adó és a forgalomba helyezés díját is, de benne foglaltatik a szezonális gumicsere is. Tankold, és uzsgyi! Élvezd az autózást a legújabb prémium modellekben, mi pedig intézzük a többit!

Egyre többen váltanak az autóbérlésre.

Reális az a megállapítás, hogy egy autó fenntartása komoly költségekkel jár. Az sem ördögtől való, hogy az autóknak van egy értékcsökkenése, hiszen használod, és öregszik. Számodra ezt is kiküszöböli a VIP Autóbérlési konstrukciónk. A bérelt autó értéke nem a te pénztárcád terhére csökken, csak az élmény nő!

Mit szeret egy vállalkozó?

Pénzt keresni. Aki ügyes, annál jobban kamatozik a pénz, mintha olyan eszközbe fekteti, amelyiken előre tudja, hogy bukni fog. A termelt haszonból pedig lazán kifizethető ez a luxus. Sőt. 100%-ban költségként elszámolható megoldás a céged számára!

Költséghatékony autóflotta?

Keresd profi munkatársainkat a részletekért.

További felmerülő kérdéseid lennének a kölcsönzéssel, autóinkkal kapcsolatban? Hívj minket bizalommal!

Kapcsolat